کَپَک عنوانی کلی‌است که به همه گونه‌های قارچ های ذره‌بینی که به صورت رشته‌های چندسلولی (که هایف نامیده می‌شود) رشد می‌کنند گفته می‌ شود.

 کپک ها آن دسته از قارچ ها هستند که غالبا ایجاد بیماری خطرناکی نمی کنند اما گاهی در مواقع ضعف سیستم ایمنی بدن می توانند بسیار خطرناک باشند.

 کپک‌ ها می‌توانند در یخچال رشد کنند. برخی کپک‌های مضر، سمومی به نام مایکوترکسین از خود ترشح می‌کنند که می‌توانند باعث ابتلا به انواع سرطان‌ها و تولد نوزادان ناقص الخلقه شوند.

 از آنجایی که این سم به عمق مواد غذایی نفوذ می‌کند و باعث آلودگی آن می‌شود، نمی‌توان توصیه کرد که قسمت کپک زده غذا را جدا و باقی آن را استفاده کنید.

این تحقیق شامل 5 صفحه بوده و فایل ورد آن را می توانید به صورت رایگان دانلود نمائید.


http://s7.picofile.com/file/8379924318/R_10_.png


درس و مدرسه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانش آموز آی تی ساوه Rick فرکتال باران حضرتِ جان Melissa دهکده لوازم ارايشي Auxin دانلود فیلم و سریال رایگان